Bez přidaného lepku

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Filet z čerstvého lososa s batátovým hummusem, rajčatovou salsou a rukolou

losos-bataty-jpg_19-08-2019_15-27-22.jpg

4 porce

Suroviny:
losos filet čerstvý 1 kg
olivový olej 4 lžíce
sůl špetka
cizrna sterilovaná 0,5 kg
česnek 2 stroužky
římský kmín špetka
citronová šťáva 1 lžíce
batáty 1 kg
rajčata 0,5 kg
vinný ocet červený 1 lžíce
červená cibule 0,5 ks
jarní cibulka 1 ks
pepř mletý špetka
med 1 lžička

Příprava: Lososa osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme kůží dolů na rozpálené pánvi. Když je kůže křupavá, lososa otočíme a pečeme dorůžova. Batáty řádně umyjeme, oloupeme a upečeme v konvektomatu při 200°C doměkka. Z cizrny připravíme hummus, který rozmixujeme s upečenými batáty. Rajčata nakrájíme na drobno, smícháme s octem, olivovým olejem, červenou cibulkou, jarní cibulkou a ochutíme solí, pepřem a medem. Servírujeme s hrstí řádně omyté rukoly