Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 18. 07. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Hovězí vývar s vaječnou sedlinou


Menu 1 Čočka na kyselo, uzená šunka, kyselý okurek


Menu 2 Francouzské brambory s uzeným masem, okurka


Menu 3 Vepřové kostky na kmíně, těstoviny


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Losos grilovaný v papilotě

cervenec-jpg_15-04-2019_16-15-34.jpg

Pro letní dny

Suroviny:
4 filety losos bez kůže
1 cuketa
4 větvičky cherry rajčátek
150g zelených fazolek, očištěných
1 červená cibule na klínky 
1 jarní cibulka na špalíčky
1 citron na plátky
Olivový olej
Čerstvý tymián
Čerstvá petrželka
Čerstvý estragon
Sůl
Pepř

Postup:
Troubu předehřejte na 210°C. Porce lososa osolte a opepřete. Na velké čtverce pečícího papíru rozdělte zeleninu, osolte ji, doprostřed vždy usaďte plátek lososa. Na něj položte plátek citronu a bylinky a zakápněte olivovým olejem. Balíčky uzavřete, aby dobře těsnily. Přesuňte je na plech a vložte do vyhřáté trouby. Pečte 15-20 minut. Podávejte v papíru, s čerstvým chlebem nebo opečenými brambory.

Dobrou chuť!