Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 17. 09. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Krémová cibulačka


Menu 1 Kuřecí maso s dijónskou omáčkou, dušená rýže


Menu 2 Koprová omáčka, vařené vejce, brambory


Menu 3 Vepřové nudličky se zeleninou po čínsku, těstoviny


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Chimichanga s mletým hovězím masem a zeleninovým salátem

chimi-jpg_07-08-2019_13-14-52.jpg

4 porce

Suroviny:
Tortilla 12‘‘                           4 ks
Hovězí mleté maso        600g
Rýže                                       200g
Černé fazole                        80g
Zakysaná smetana            1
Kelímek Kukuřice              1 ks
Salsa verde                       4 lžíce
Ledový salát                     0,5 ks
Rajčata                                    4 ks
Olivy černé                           hrst
Salsa mexicana               4 lžíce  
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Fazole namočte na 12 hodin do studené vody a poté uvařte doměkka. Osolte.

Kukuřici uvaříme a odkrájíme zrníčka. Rýži uvařte.

Hovězí maso orestujte na troše oleje, přidejte salsu verde a sůl a duste doměkka.

Maso smíchejte s rýží, fazolemi a kukuřicí a dochuťte solí.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe a opečte v pánvi s olejem do křupava ze všech stran.

Z ledového salátu, rajčat, oliv, salsy a jalapeno papriček připravíme salát, ochutíme solí.

Chimichangu podávejte se salsou verde, zakysanou smetanou a míchaným salátem.