Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Neděle 22. 04. 2018

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Nápoj Čaj, kompot


Polévka Rýžová


Menu 1 Houbové rizoto, sýr, červená řepa


Menu 2 Hovězí roštěná pražská (v omáčce salám a hrášek), brambory


Večeře 1 Cigárko, hořčice, chléb


Večeře 2 Pečený kuřecí plátek, chléb, hořčice


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

2xhnt_dsc08783-jpg_02-03-2018_14-58-00.jpg

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

Ingredience

  • 4 telecí plátky
  • 4 lžíce přepuštěného másla ghí
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 8 ks menších brambor
  • 1 brokolice rozdělená na malé růžičky
  • ½ citronu
  • sůl
  • pepř
  • pár lístků šalvěje
  • snítka rozmarýnu
Postup

Maso omyjeme, osušíme a naklepeme.
Brambory si nakrájíme na stejně velká, asi 5 mm široká kolečka a pokapeme olejem. Vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme rozmarýn a dáme péct do trouby na 240 °C.
Brokolici povaříme asi 5 min v osolené vodě. Jakmile je uvařená, musíme ji přes cedník propláchnout ledovou vodou, aby si zachovala sytě zelenou barvu.

Maso orestujeme na pánvi  z obou stran, vyjmeme a přidáme lístky šalvěje. Zakápneme pár kapkami citronové šťávy a podáváme s dozlatova opečenými dukátky, růžičkami vařené brokolice a zalité máslovým výpekem.

Přejeme dobrou chuť!