Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

cocacola1-jpg_25-11-2019_10-27-14.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 14 Kč!

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 22. 02. 2020

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Jáhlová kaše s jablky, skořicí a lískovými oříšky

kase1-jpg_10-12-2019_16-42-39.jpg

Zažij Kanadu

4 porce  
400g jáhly
80g cukru krupice
40g cukru moučka
80g rozpuštěné máslo
900ml mléko
400g jablka
2pl med
80g lískové ořechy              
Sůl              
Skořice    

Postup
Jáhly 3x spařte vroucí vodou, vždy je důkladně promíchejte a slijte. Zbavíte je tím nahořklé chuti. Do kastrůlku vsypte spařené jáhly, cukr, zalijte mlékem a vařte jáhly do kašovité konzistence. Jablka nakrájejte na 1cm silné plátky, vložte do malé pánve a lehce podlijte vodou. Přidejte med a trošku skořice a duste do poloměkka. Lískové oříšky nasucho opražte na pánvi a rozdrťte paličkou na maso. Jáhlovou kaši servírujte s dušenými jablky, oříšky, moučkovým cukrem a rozpuštěným máslem.