Z lásky k české kuchyni

Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg Poctivá česká kuchyně je zcela zásadní pro velkou část klientů a zákazníků a její kvalita často rozhoduje při výběru poskytovatele stravovacích služeb, proto je v Sodexo naší prioritou. Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem. U nás nenajdete: bujóny s glutamátem, houskové knedlíky bez mléka, droždí a vajec, mražené hovězí a vepřové maso, dovážené hovězí a vepřové maso.

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Losos grilovaný v papilotě

cervenec-jpg_15-04-2019_16-15-34.jpg

Pro letní dny

Suroviny:
4 filety losos bez kůže
1 cuketa
4 větvičky cherry rajčátek
150g zelených fazolek, očištěných
1 červená cibule na klínky 
1 jarní cibulka na špalíčky
1 citron na plátky
Olivový olej
Čerstvý tymián
Čerstvá petrželka
Čerstvý estragon
Sůl
Pepř

Postup:
Troubu předehřejte na 210°C. Porce lososa osolte a opepřete. Na velké čtverce pečícího papíru rozdělte zeleninu, osolte ji, doprostřed vždy usaďte plátek lososa. Na něj položte plátek citronu a bylinky a zakápněte olivovým olejem. Balíčky uzavřete, aby dobře těsnily. Přesuňte je na plech a vložte do vyhřáté trouby. Pečte 15-20 minut. Podávejte v papíru, s čerstvým chlebem nebo opečenými brambory.

Dobrou chuť!