Jídelní listek na celý týden


Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Jídelní lístek na celý týden ve formátu PDF


Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Moravskoslezská Máslovka

zari-jpg_17-04-2019_10-29-11.jpg

Na zahřátí

Suroviny:
750 ml slabé domácí pálenky, nebo rumu
100 g másla
6 pl krupicového cukru

Postup:
Na slabém plamenu rozpustíme máslo, přidáme cukr a pomalu zahříváme. Jakmile nám směs zezlátne, odstavíme z ohně a pomalu, opatrně, přilijeme pálenku. Vrátíme na plotnu a zahříváme do požadované teploty – akorát na pití. Máslovku servírujeme ve skleničkách na pálenku, dokud je teplá.

Dobrou chuť!