Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem. ..
Strana 1 / 1

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Dana Čápová

T: +420 494 623 416, +420 723 487 421
E: provoz.dobruska.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Naše recepty a zajímavosti

Topinamburový krém s křupavou zeleninou

1234_18_1421150821-jpg_02-09-2016_09-19-14.jpg

pro zahřátí v chladných dnech

Suroviny:
100g másla + 20g na dokončení
400g oloupaných a nakrájených topinamburů
100g oloupané a najemno nakrájené cibule
3 snítky tymiánu
1l kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 větší oloupaná a nakrájená brambora
300ml šlehačky
Sůl
Pepř  
100g očištěná, na kostičky nakrájená mrkev
100g   očištěná, na kostičky nakrájená petržel
100g očištěný, na kostičky nakrájený celer
50ml máslo  

Postup: V hrnci rozehřejte polovinu másla a krátce na něm opečte topinambury spolu s cibulí a tymiánem.

Přilijte vývar a přiveďte k varu, přidejte brambory a vše uvařte doměkka. Nakonec vmíchejte smetanu. Sundejte z plotny, vylovte tymián, přidejte zbylé studené máslo a rozmixujte dohladka.

Přeceďte přes cedník a dochuťte solí a pepřem. Zeleninu orestujte na másle a dejte do středu talíře, vlijte polévku, ozdobte tymiánem a pokapejte rozpuštěným máslem.

Dobrou chuť!